Συγγραφική ομάδα
Skin Care Experts

Το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης εδώ και αρκετούς μήνες είναι η υγεία μας, η σωματική και η ψυχική. Κατακλυζόμαστε καθημερινά από συμβουλές, ιδέες και παροτρύνσεις να βελτιώσουμε την κατάστασή της. Κάποιες φορές τα διαβάζουμε όλα αυτά αποστασιοποιημένοι και τα καταγράφουμε σαν υπενθυμίσεις για κάτι που πρέπει να αλλάξουμε κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ άλλες φορές ψάχνουμε να βρούμε λύσεις κάτω από τη συναισθηματική πίεση μίας εν εξελίξει περιπέτειας υγείας, δική μας ή κάποιου αγαπημένου μας προσώπου.

Η υγεία και η ομορφιά είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες. Η εικόνα μας μπορεί να αλλάξει δραστικά μετά από ένα καλό ύπνο ή όταν είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Το κατά πόσο αγαπάμε τον Εαυτό μας και αποδεχόμαστε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας και της εμφάνισής μας εξαρτάται πάντα από εμάς.

Η τάση του skinimalism είναι η χρήση των απαραίτητων μόνο προϊόντων για την ανάδειξη της φυσικής μας ομορφιάς και θα μπορούσε να πρεσβεύει κάτι που μας αρέσει πολύ: την εξατομικευμένη και συνειδητή επιλογή των προϊόντων και των μεθόδων που ακολουθούμε για να μας φροντίσουμε.

Τι μας αρέσει πάνω μας και τι θέλουμε να βελτιώσουμε; Αυτή η φαινομενικά απλή ερώτηση, αν απαντηθεί από εμάς – όχι από τα πρότυπα ομορφιάς τα οποία μας επιβάλλονται καθημερινά – μπορεί να γίνει ο οδηγός στις αποφάσεις που παίρνουμε για το πώς θα φροντίσουμε το σώμα μας και το πρόσωπό μας.

Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν έχουμε καμία διάθεση να ενοχοποιήσουμε οποιαδήποτε επιλογή κάνει ένας άνθρωπος για να βελτιώσει την εικόνα του, ακόμα και αν πρόκειται για μία παρεμβατική θεραπεία.

Δεν θα ακούσετε από εμάς ότι πρέπει να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα ή τις αγαπημένες σας θεραπείες. Το μόνο που θα σας προτείναμε είναι να εξερευνήσετε αν το skinimalism είναι κάτι που σας εκφράζει!

Για την περιποίηση της επιδερμίδας μας υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μέθοδοι που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Αφού αποφασίσουμε τι θέλουμε να βελτιώσουμε, είναι καλό να προγραμματίσουμε μία επίσκεψη στον Αισθητικό Κοσμητολόγο μας, ο οποίος θα μας ενημερώσει επιπλέον και για αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά ίσως δεν είναι ορατά με μία πρώτη ματιά.

Η σωστή διάγνωση των αναγκών της επιδερμίδας μας είναι πολύ σημαντική. Για παράδειγμα, αν βλέπουμε λιπαρότητα στο πρόσωπό μας, ίσως η πρώτη μας σκέψη δεν είναι ότι πρέπει να ασχοληθούμε με το αν ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας επαρκώς.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο SKIN-COACH ΜΑΣ;


Οι Αισθητικοί Κοσμητολόγοι διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία να μας προτείνουν τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και ταιριάζουν στον τρόπο ζωής μας, ανάλογα με το χρόνο που έχουμε να διαθέσουμε για εμάς. Μπορούν λοιπόν να δημιουργήσουν απόλυτα εξατομικευμένα, tailor-made για το καθένα ξεχωριστά, οργανωμένα συστήματα περιποίησης δέρματος με εξασφαλισμένα αποτελέσματα, χωρίς πειραματισμού, χάσιμο χρόνου και πιθανή απογοήτευση. Και το πιο σημαντικό, διαθέτουν τα μέσα για να αντιμετωπίσουν τις βλάβες που προκαλούνται στην επιδερμίδα μας από εξωγενείς παράγοντες όπως η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ή και ενδογενείς παράγοντες όπως η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Έτσι, το μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε τι σημαίνει για εσάς ομορφιά, και να αναλάβετε δράση για να αποκτήσετε ένα υπέροχο δέρμα που αντικατοπτρίζει την υγεία και τον εσωτερικό σας κόσμο.

Και φυσικά μην ξεχάσετε να αναδείξετε το αποτέλεσμα με ένα φυσικό ή και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα αναδείξει αποκλειστικά τα δικά σας χαρακτηριστικά, ανάλογα με τη διάθεσή σας!

Πώς θα επιλέξω την αποτελεσματικότερη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης;
Μασάζ.. Πολυτέλεια ή Ανάγκη?